Bebeluşul din Roman înjunghiat de tatăl său a fost externat

1 săptămână in urmă 14

Bebelușul din Roman a fost operat la spitalul Sfânta Maria din Iași. Intervenția chirurgicală a durat două ore și jumătate, fetița având zece plăgi înjunghiate. Evoluţia ei a fost una bună, iar recent medicii au decis externarea ei.

„Pacientul de două luni, înjunghiat de către tată, a fost externat. A venit mama şi a preluat copilul, care a avut o evoluţie favorabilă din fericire pentru el”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria”, citat de ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi: Bebeluş mort de frig în grădina casei sale. Mama şi bunica, arestate pentru omor

Vă reamintim că în dimineaţa zilei de 6 noiembrie, un bărbat din Roman şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de doar două luni. Din păcate, una dintre fetiţe a murit.

Bebeluşul rănit a ajuns la spital cu multiple leziuni ale organelor din cavitatea abdominală. Îi fuseseră afectate intestinele şi capsula hepatică. Medicii au operat-o de urgenţă.

Citeşte şi: Un nou caz șocant! O minoră de 16 ani din Târgu Mureș a născut un băiețel într-o sărăcie lucie! Paramedicii au ajutat-o să nască în intuneric! E incredibil câți ani are „tatăl” bebelușului născut de biata copilă!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă