Bebeluş "uitat" de mamă la -32 grade Celsius, într-o casă părăsită, în Rusia

1 lună in urmă 30

Valentina Fadeeva, în vârstă de 22 de ani, este acuzată că şi-a abandonat bebeluşul de un an, într-o proprietate dezafectată din Rusia, la temperaturi brutal de reci. Sora băiatului, în vârstă de patru ani, a suferit şi ea degerături severe pe mâini, deși pe ea o luase acasă.

mamă din Rusia

Galerie (2)

Valentina Fadeeva riscă ani grei de închisoare

OK.ru via The Sun

Ambii copii sunt internaţi în stare gravă într-un spital din capitala regiunii Tatarstan, Kazan. Medicii se luptă pentru salvarea băiatului, care suferă de hipotermie acută. Bebeluşul ar fi fost găsit cu degerături pe față, urechi, brațe și picioare.

Femeia riscă până la 20 de ani de închisoare dacă este condamnată.

Valentina Fadeeva susţine că a fost forțată să-și părăsească casa cu copiii după o "ceartă" cu concubinul mamei sale, care consumase o cantitate mare de alcool. Bărbatul a fost audiat de polițiști, dar ulterior eliberat.

Mama ei, Marina Sadykova, în vârstă de 49 de ani, a găsit copilul aproape mort, după ce a ajuns acasă la două dimineața, din tura de noapte, scrie The Sun.

bebeluș

Copilul se luptă să trăiască

OK.ru via The Sun

Elena Kosova, șefa administrației din satul Kurkul, unde locuiește familia, a declarat că mama a fost "vizibil suparată" când și-a dat seama că "aproape și-a ucis fiul".

"Mama îl ținea în brațe, plângea şi spunea <<Te-am născut... trebuie să trăiești!>>", a povestit ea.

Fadeeva a susținut că a luat-o pe fată acasă și a încălzit-o, când s-a plâns de frig, dar a "uitat" de fiul ei adormit.

bebelus rusia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă