Bebeluș salvat în SUA, după ce a stat 6 ore într-un tomberon, unde îl aruncase mama de 18 ani

5 zile in urmă 16


Alex Avilla, 18 ani, din Hobbs, statul New Mexico, și-a aruncat bebelușul nou-născut într-un tomberon. Câteva ore mai târziu, sugarul a fost găsit în viață și a fost dus de urgență la spital, unde a fost salvat, a relatat publicația KOB 4. Mama a fost reținută după ce a fost identificată pe baza imaginilor înregistrare de o cameră de supraveghere.


Camerele video ale unui magazin au surprins momentul în care tânăra coboară dintr-un Sedan alb cu un sac de gunoi pe care îl aruncă într-un tomberon din Hobbs, New Mexico, pe 7 ianuarie, în jurul orei 14.00.


Șase ore mai târziu, trei persoane care căutau prin coșurile de gunoi au auzit scâncetele nou-născutului. Cineva apelează numărul de urgență.


Trei persoane găsesc copilul în tomberon.

Copilul a fost învelit în pături, înainte de a fi predat poliției și ambulanțelor când au ajuns la fața locului.


În mod absolut miraculos, pruncul era în viață, după ce trecuseră circa șase ore din momentul în care fusese abandonat și acum este în stare stabilă.


Potrivit unor surse din anchetă, bebelușul intrase în hipotermie. I s-a făcut o transfuzie de sânge, i s-a pus o sondă pentru hrănire și i s-a administrat oxigen.


A fost dus la un spital din Hobbs, apoi a fost transportat cu avionul la o unitate medicală din Lubbock, Texas.


Mama bebelușului le-a spus polițiștilor că nu a știut că este însărcinată până pe 6 ianuarie, iar apoi, pe neașteptate, a născut o zi mai târziu.


Avila este acuzată de tentativă de omor și abuz asupra minorilor prin abandon. Polițiștii spun că tânăra și-a recunoscut fapta.


Avila a ieșit din închisoare pe o cauțiune, 10.000 $, și va fi audiată miercuri, 12 ianuarie.


Tatăl copilului este un un minor. Poliția încă îl caută.


Foto: captură video KOB 4


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă