Bebeluş desfigurat din bătaie de tatăl vitreg, la Vâlcea. Are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale

2 luni in urmă 2

Bebeluş desfigurat din bătaie de tatăl vitreg. Anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea au început, la data de 6 ianuarie 2021, punerea în mişcare a unei acţiuni penale faţă de un bărbat de 21 de ani, din Lăpuşata – Vâlcea, pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

Bebeluş desfigurat din bătaie de tatăl vitreg, la Vâlcea. Ce s-a întâmplat cu fetița

Ancheta arată că incidentul s-a petrecut într-un sat din comuna Lăpuşata, în luna decembrie. Tânărul a lovit copila în nenumărate rânduri cu palmele şi un „corp dur”, pentru că aceasta nu se oprea din plâns.

„Ştiu că s-a făcut o anchetă socială, după ce poliţia a fost la faţa locului. S-a întocmit un dosar de cercetare penală. Nu ştiu să fi avut probleme până acum. Nu cunosc situaţia personală. O luase pe fată cu fetiţa mică, s-au certat, nu ştiu ce s-a întâmplat.

Când a fost asistenta mea socială acolo, a spus că se înţeleg, că nu sunt probleme, că nu a bătut-o, dar la final, după cercetări, a reieşit altceva. Au situaţie ca lumea, locuinţă cu condiţii, stăteau cu părinţii lui. Până acum, nu am fost sesizaţi de vreun scandal. Am înţeles, din ce mi-a spus asistenta socială, că ar fi avut clavicula ruptă şi o fisură la cap. Iniţial, au negat problema, dar când a venit poliţia s-a complicat treaba. De abia se luaseră.”, a spus primarul comunei pentru Adevărul.

Cercetările au fost făcute împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. Miercuri, 6 ianuarie, tatăl vitreg al micuţei maltratate urmează să fie prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Surse apropiate anchetei susţin că există toate şansele ca bărbatul să ajungă după gratii.

Citește și: Bebeluş găsit abandonat lângă un tomberon. Poliţia îi caută părinţii
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă