Beatrice Mahler, sefa de la "Marius Nasta": Pompierul angajat la Institut este in concediu de sase luni. Trebuie reevaluata legislatia

1 săptămână in urmă 30

"Din cei sapte pacienti transferati in sectie, doua sunt femei, restul sunt barbati. Dupa evaluare, patru din pacientii prezenti in unitatea mobila au ramas in sectia de terapie intensiva. Cei care sunt in sectie au tot ventilatie non invanziva dar intermitenta", a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta.

"Pana in acest moment nu au venit echipele ISU, echipamentele apartin ISU. Sunt controalele normale de informare ale directiilor de sanatate publica, ce e bine e ca nici pacientii si nici personalul nu a fost in pericol, chiar daca momentul a fost dificil. Emotia si frica au fost mari", a spus Mahler.

"Pacientii din unitatea mobila sunt supravegheati de personalul din unitatea mobila, e un pacient critic, care are multiple alte comobordiditati", a completat Mahler.

Pompier angajat care nu a mai venit la serviciu

Aceasta a adaugat ca pacientii au fost admisi in terapia intensiva mobila vineri.

"Detalii despre ce s-a intamplat cu exactitate o sa fie primite in urma controlului. Avem de mai bine de sase luni un pompier angajat la Institutul Marius Nasta", a precizat Mahler.

"Unitatea mobila nu a avut defectiuni tehnice decat la lifturi", a precizat Mahler.

Pacientii au intre 51 si 62 de ani.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă