Beatrice Mahler (”Marius Nasta”): Soluțiile pentru evitarea carantinei sunt vaccinarea și respectarea măsurilor de protecție

2 săptămâni in urmă 1

Beatrice MahlerBeatrice Mahler

Managerul Institutului ”Marius Nasta” din București, Beatrice Mahler, a făcut apel la populație să respecte măsurile de protecție și să se vaccinzeze pentru a depăși pandemia, amintind că instituirea carantinei aduce reguli noi și dure care sunt mult mai greu de suportat.

MARŢI, 23 MARTIE 2021, 10:57

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Medicul a subliniat, întrebat dacă susține carantina în București, că ar fi mult mai important să respectăm regulile pe care le avem, avertizând și asupra faptului că numărul pacienților cu forme grave este ridicat.

”Să conștientizăm că orice carantinare aduce cu sine alte restricții și alte reguli dure, pe care să le respectăm și pe care este greu să le ducem. Ar fi o carantinare după un an de restricții.
În spitale este foarte dificil sunt foarte mulți pacienți cu forme severe”, a spus Mahler marți, la un post TV.

Managerul Institutului ”Marius Nasta” a reiterat că vaccinul anti-Covid este singurul care ne poate proteja 100% de formele severe de boală.
”Să fim conștienți că singura metodă terapeutică reală și bazată pe dovezi e vaccinul. Este o metodă profilactică ce poate fi aplicată, iar reacțiile adverse sunt minime și pot fi preîntâmpinate”, a transmis Mahler. 

Citește și: ”Florin Cîțu, ședință cu aleșii locali privind noile restricții. Ce mesaj transmite Premierul populației”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă