BD, la munte, după mare! Buzărnescu și Dulca au dat soarele din Maldive pe zăpada de pe pârtie

3 săptămâni in urmă 17

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

După ce de Crăciun s-au distrat în Maldive, au făcut scuba diving și s-au bucurat de soarele de pe arhipelagul din Oceanul Indian, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au revenit mai aproape de România, pentru a petrece Revelionul.

Galerie Foto

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au lăsat însoritul Maldive și au petrecut Revelionul în Ucraina, la schi

Dacă în Maldive a fost vorba despre o escapadă romantică în doi, ”Miki” și Marco au ales să pășească în Noul An în stațiunea de schi Bukovel, din Ucraina, alături de familia fotbalistului de la Chindia Târgoviște. De altfel, Cristi Dulca a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitei fiului său.

miki-dulca1

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca, alături de familia fotbalistului în Ucraina, de Revelion / Foto: Instagram @miki.buzarnescu

"Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca în urmă cu ceva timp, pentru playsport.ro.

Mihaela Buzărnescu este cu 11 ani mai mare decât Marco Dulca, însă acesta nu este un impediment în calea iubirii dintre ei. Întrebat despre diferența de vârstă dintre fiul său și jucătoarea de tenis, Cristi Dulca a răspuns: "Ce vârstă are dragostea?"

miki-dulca

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu, în Ucraina, de Revelion / Foto: Instagram @marcodulca

Puţini le dădeau şanse celor doi să aibă o relaţie mai lungă, însă pare că ei se înţeleg de minune, iar susţinerea de care se bucură din partea familiilor pare să fie suficientă pentru liniştea lor.

Mereu mi-am ținut viata privata departe de lumina reflectoarelor și asa vreau sa rămână în continuare”, a spus la un moment dat Mihaela Buzărnescu, la ieșirea din stadion, după unul dintre meciurile jucate de Marco.

Etichete: mihaela buzărnescu , marco dulca , revelion buzarnescu dulca , buzarnescu dulca munte , buzarnescu dulca schi

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă