BBC l-a remarcat pe Ianis Hagi după ce Rangers a câștigat titlul în Scoția. „Cât de mult a crescut această echipă”

2 luni in urmă 3

BBC l-a remarcat pe Ianis Hagi după ce Rangers a câștigat cel de-al 55-lea titlu din istoria clubului.

Rangers a câștigat matematic titlul în sezonul 2020 – 2021, după ce Celtic a remizat cu Dundee United, scor 0-0, iar jurnaliștii celebrei publicații BBC au scris despre reușita echipei lui Steven Gerrard.

Jurnaliștii de la BBC au amintit faptul că Rangers a câștigat titlul după o pauză de zece ani și că a oprit-o pe Celtic din drumul spre al 10-lea titlu consecutiv. „Rangers a cucerit titlul pentru prima oară din 2011 încoace. Steven Gerrard a oprit-o pe Celtic din drumul spre al 10-lea titlu consecutiv, la al treilea sezon petrecut pe Ibrox. Rangers a pierdut numai 8 puncte în acest sezon, având 28 de victorii în 32 de etape. Mai mult decât atât, Rangers a înscris 77 de goluri şi a încasat numai nouă. Primul meci pentru Rangers din postura de campioană va fi pe 21 martie, contra lui Celtic, în deplasare”, notează jurnaliştii de la BBC.

BBC l-a remarcat pe Ianis Hagi după ce Rangers a câștigat titlul în Scoția

Jurnaliștii publicației britanică BBC l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce Rangers a câștigat cel de-al 55-lea titlu din istorie. Aceștia au amintit că victoria cu 3-0 de pe terenul lui St. Mirren a adus trofeul pe „Ibrox”, meci în care Ianis Hagi și-a trecut numele pe tabela de marcaj.

„Acest joc practic a adus titlul pe Ibrox. Kent, Morelos şi Ianis Hagi au marcat şi ne-au arătat cât de mult a crescut această echipă. Fanii s-au strâns lângă stadion pentru a sărbători victoria, în ciuda pandemiei de COVID-19.”, arată jurnaliştii britanicii.

Rangers a adunat 88 de puncte până în prezent, în 32 de meciuri, iar echipa antrenată de Steven Gerrard este campioană, deși mai are de jucat șase meciuri, cinci în play-off și 1 în sezonul regulat. Celtic, ocupanta locului 2 se află la 20 de puncte în spatele lui Rangers.

The post BBC l-a remarcat pe Ianis Hagi după ce Rangers a câștigat titlul în Scoția. „Cât de mult a crescut această echipă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă