Bayern Munchen și AC Milan, în luptă pentru un "wonderkid" din Franța

2 săptămâni in urmă 21

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 20:30, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Tinerii talentați sunt la mare căutare în ziua de azi, poate mai mult ca oricând, având în vedere "recompensele" pe care le poate avea transferul unui fotbalistul cu potențial.

3 mari puteri ale Europei se luptă pentru un wonderkid din Franța

Conform presei din Franța, Warren Bondo, un mijlocaș central de doar 18 ani de la AS Nancy este pe lista celor de la Bayern Munchen, Atletico Madrid și AC Milan.

Sursa menționată vorbește despre faptul că italienii au fost foarte aproape de transferul francezului în vară, însă trativele au picat. Acesta vrea să plece de la Nancy și mai are contract cu echipa doar până în vara lui 2022. Bondo poate negocia cu orice club fiind în ultimele 6 luni de contract.

Mijlocașul este nemulțumit de minutele pe care le-a prins pentru Nancy în ultimii 2 ani și consideră că merita mai multe șanse având în vedere că a fost internațional de tineret la toate grupele de juniori ale Franței.

Bondo, considerat un viitor în franța

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Recenziile despre Warren Bondo sunt foarte bune în Hexagon, iar cluburile din Ligue 1 sunt și ele cu ochii pe tânărul francez.

Acesta este comparat deseori cu Aurelian Tchouameni, mijlocașul de doar 21 de ani al celor de la AS Monaco, care a devenit în ultimul timp o țintă pentru mai toate forțele Europei.

Etichete: ac milan , atletico madrid , transfer , bayern munchen , wonderkid , warren bondo , as nancy

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă