Bayern Munchen s-a retras din cursa pentru transferul lui Erling Haaland și e convinsă că norvegianul se va transfera în afara Germaniei din sezonul viitor!

1 lună in urmă 51

Fostul manager general al lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, susține că varianta unui transfer al lui Erling Haaland pe Allianz Arena este una foarte complicată.

Golgheterul norvegian al galben-negrilor va fi una dintre marile atracții ale pieței de transferuri din vara viitoare.

Bayern Munchen renunță la transferul lui Erling Haaland

Starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland, va concura cu Kylian Mbappe de la PSG pentru titlul neoficial de cel mai „vânat” jucător din Europa în vara viitoare.

Golgheterul norvegian este pe lista de priorități a granzilor de pe continent și promite să devină unul dintre cei mai buni marcatori ai acestui deceniu.

Toate echipele puternice și potente financiar se vor înscrie în cursa pentru semnătura lui, dar cei de la Bayern Munchen anunță că s-ar putea retrage din cursa pentru transferul jucătorului de doar 21 de ani înainte ca aceasta să înceapă oficial:

„El a devenit deja o vedetă absolută în campionatul german. Dar îmi este teamă că el nu va rămâne în Bundesliga. Numerele care circulă arată că este dificil să fie păstrat în Germania. Eu cred că viitorul său se află în străinătate”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge pentru Sport Bild.

Un singur lucru este cert, Mino Raiola, agentul lui Erling Haaland, va primi o grămadă de bani sub forma comisionului de la transferul starului norvegian de la Borussia Dortmund.

The post Bayern Munchen s-a retras din cursa pentru transferul lui Erling Haaland și e convinsă că norvegianul se va transfera în afara Germaniei din sezonul viitor! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă