Bayern Munchen refuză transferul lui Sergio Ramos! Legendarul Oliver Kahn nu ia în calcul aducerea căpitanului lui Real Madrid

2 luni in urmă 1

Fostul portar de legendă al lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, a declarat că i-ar fi plăcut să îl aibă coechipier pe Sergio Ramos, dar transferul lui la campioana Europei este exclus.

Gruparea de pe Santiago Bernabeu se pregătește de o eventuală plecare în vară a căpitanului echipei lui Zinedine Zidane.

Bayern Munchen nu este interesată de transferul lui Sergio Ramos, al cărui contract cu Real Madrid expiră în această vară! Alesul bavarezilor e Dayot Upamecano

Oliver Kahn, unul dintre directorii lui Bayern, a vorbit despre subiectul Sergio Ramos, într-un interviu acordat celor de la Sky90:

„Ca fotbalist, mi-ar fi plăcut să joc împreună cu Sergio Ramos, dar nu se pune problema de un asemenea transfer acum”, a spus Kahn.

Fosta legendă a lui Bayern s-a referit și la plecarea în vară a lui David Alaba. Kahn manifestă înțelegere față de decizia fundașului austriac: „O să îl pierdem pe David Alaba. I-am făcut o ofertă cu ceva timp în urmă, pe care el nu a acceptat-o.

Eu înțeleg că un jucător ca el, care a jucat mult timp pentru Bayern, se află în căutarea unei noi provocări. Acum, trebuie să ne gândim cine ar putea fi jucătorul potrivit pentru a-l înlocui”.

În acest sens, la întrebarea dacă Bayern este interesată de aducerea lui Dayot Upamecano, de la Leipzig, Oliver Kahn a răspuns sincer: „Ne aflăm în tratative cu Leipzig pentru el. Este un jucător pe care multe dintre marile cluburi ale Europei îl doresc, dar doar Bayern este cea mai bună echipă din lume în acest moment, în termeni sportivi. În consecință, am devenit atractivi pentru asemenea fotbaliști, care ne vor alege pe noi”.

 

The post Bayern Munchen refuză transferul lui Sergio Ramos! Legendarul Oliver Kahn nu ia în calcul aducerea căpitanului lui Real Madrid appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă