Bayern Munchen i-a făcut o ofertă incredibilă starului Pedri de la FC Barcelona

1 săptămână in urmă 12

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, îl vrea cu orice preț pe Pedri, fotbalistul de pe Camp Nou, născut în Insulele Canare, și este dispusă să îi dea un salariu de patru ori mai mare decât cel pe care îl are în prezent la FC Barcelona.

În plus, această mutare ar face din starul iberic cel mai scump transfer din istoria bavarezilor.

Bayern Munchen îl vrea cu orice preț pe câștigătorul trofeului Golden Boy, Pedri de la FC Barcelona

Pe 14 octombrie, Barcelona a anunțat că i-a prelungit contractul starului Pedri până în vara lui 2026 și i-a fixat o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.

Cu toate acestea, însă, conform celor de la AS, Bayern Munchen este interesată de transferul internaționalului spaniol și este dispusă să îi ofere un salariu colosal, de patru ori mai mare decât cel pe care îl are în prezent la Barcelona.

Așa cum au aflat cei din anturajul lui Pedri, campioana Bundesligii vrea să facă din tânărul jucător de pe Camp Nou cel mai scump transfer din istoria sa glorioasă, cu o ofertă ce ar depăși cele 80 de milioane de euro plătite pentru starul Lucas Hernandez, lui Atletico Madrid, în urmă cu două sezoane.

Rămâne acum de văzut dacă Barcelona va fi dispusă să asculte oferta bavarezilor pentru Pedri, în condițiile în care gruparea catalană traversează una dintre cele mai grave crize financiare din istoria clubului blaugran.

The post Bayern Munchen i-a făcut o ofertă incredibilă starului Pedri de la FC Barcelona appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă