Bayern Munchen a demarat negocierile pentru Antonio Rudiger, fundașul care strălucește la Chelsea Londra!

3 săptămâni in urmă 19

Campioana Bundesligii, Bayern Munchen, se gândește deja la campania de achiziții din vara viitoare și a pus ochii pe internaționalul german Antonio Rudiger, de la Chelsea Londra.

Contractul fundașului neamț cu campioana Europei urmează să expire în vara lui 2022 și până acum negocierile pentru prelungirea înțelegerii sale nu au avut nicio finalitate.

Bayern Munchen încearcă să dea lovitura: îl vrea pe Antonio Rudiger de la Chelsea Londra!

Conform celor de la Goal.com, Bayern Munchen este ultimul nume mare care s-a înscris în cursa pentru semnătura starului Antonio Rudiger, de la Chelsea Londra.

Campioana Bundesligii se adaugă astfel unei liste lungi cu nume mari din fotbalul european, precum Real Madrid și PSG, care monitorizează atent situația fundașului de la gruparea de pe Stamford Bridge.

Internaționalul german nu a semnat încă prelungirea contractului său cu echipa miliardarului rus Roman Abramovici, care urmează să expire la finalul acestui sezon.

Bayern a luat legătura cu fratele lui Rudiger, Sahr Senesie, care este și agentul său, dar pentru moment negocierile sunt în fază incipientă.

Șefii bavarezi îl consideră pe internaționalul german de 28 de ani drept înlocuitorul perfect pentru starul Nicklas Sule, în cazul în care acesta va alege să părăsească în vara viitoare Allianz Arena.

La fel ca și în cazul lui Rudiger, Nicklas Sule a intrat în ultimul său an de contract și pentru moment negocierile pentru un nou acord au intrat în impas din cauza diferențelor de opinie dintre cele două părți.

Rudiger ar vrea să rămână la Chelsea

Antonio Rudiger își dorește să continue la Chelsea, dar internaționalul german a declarat că nu vrea să se grăbească și va lua în considerare toate opțiunile pe care le va avea la dispoziție:

„Faptul că nu mi-am reînnoit contractul atunci când stăteam în tribună este cu siguranță un lucru logic pentru toată lumea”, a spus Rudiger, într-un interviu pentru SID.

„Atunci când am început să joc din nou titular, am vrut să aștept și să văd cum vor evolua lucrurile aici. Așa cum am anunțat, după sezonul lung de Champions League și Campionatul European, primele negocieri au avut loc după ce am revenit la antrenamentele lui Chelsea.

Pentru mine aceasta va fi cea mai importantă decizie din întreaga mea carieră, așa că nu mă voi grăbi deloc. Personal, nu am vorbit până acum cu niciun club în afară de Chelsea”, a explicat fundașul neamț al campioanei Europei.

The post Bayern Munchen a demarat negocierile pentru Antonio Rudiger, fundașul care strălucește la Chelsea Londra! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă