Băut, fără permis, fără roți de iarnă, un tânăr care trebuie să fie în carantină s-a răsturnat cu mașina, în Suceava

1 săptămână in urmă 13


Dumitru P., 23 de ani, șoferul care s-a răsturnat cu mașina pe 4 ianuarie în județul Suceava, pe DN 2K, pe raza localității Iaslovăț, a scăpat fără răni grave., dar are dosar penal pentru trei infracțiuni, notează publicația Știri Suceava.


Când a ajuns într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ajuns în șanțul din partea stângă a drumului, a rupt un stâlp care susținea indicatorul „depășirea interzisă” după care s-a răsturnat, blocând un sens de mers.https://youtu.be/bWHnwyTdPtM

În mod miraculos, conducătorul auto, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, a scăpat cu răni ușoare.


Tânărul a fost testat la fața locului, în ambulanță, cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Ce au mai descoperit polițiștii:


tânărul apare în baza de date ca fiind în carantină;tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere;autoturismul implicat în accident nu era echipat cu anvelope de iarnă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără a poseda permis , conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă