Bătuți și de Craiova, roș-albaștrii se gândesc la cel mai sumbru scenariu: „Ne temem că vom rata play-off-ul!”

1 săptămână in urmă 27

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022, 23:54 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 23:59

CSU CRAIOVA - FCSB 2-1. Învinși pe „Ion Oblemenco”, fotbaliștii roș-albaștrilor se uită cu groază la clasmentul din Superligă. FCSB e la opt puncte de ultimul loc care asigură play-off-ul, iar băieții lui Dică se tem că pot rata pentru prima oară clasarea între primele șase echipe. 

„Nu știu ce se întâmplă, nu reușim să adunăm puncte în campionat. Încercăm să facem jocuri bune și să obținem puncte, dar nu reușim să realizăm ceea ce ne propunem. Trebuia să fim motivați, astăzi am întâlnit o echipă bună, trebuia să arătăm mai bine și să câștigăm. 

Din păcate, n-am reușit. Știu că nu sunt la nivelul de anul trecut, toată echipa nu e la nivelul de anul trecut. Trebuie să muncim mult mai bine de acum înainte și să începem să adunăm puncte. Ne temem că vom rata play-off-ul. 

Avem foarte puține puncte, iar adversarele noastre tot adună puncte. Dacă strângem o serie de victorii, cred că vom intra în lupta de acolo”, a spus Darius Olaru, la Orange Sport. 

Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB 2-1, comentat live pe GSP.ro de Dan Udrea, Cătălin Țepelin și Cristian Geambașu

VOCILE GAZETEI

Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB 2-1, comentat live pe GSP.ro de Dan Udrea, Cătălin Țepelin și Cristian Geambașu

Andrea Compagno: „Dacă nu schimbăm ceva, sigur că putem să nu prindem play-off-ul”

E o perioadă foarte slabă pentru noi. Trebuie să muncim, să dăm totul. Acum avem pauză, trebuie să punem la punct lucrurile. Avem jucători de mare calitate, trebuie să facem mai mult! 

Dacă nu schimbăm ceva, dacă nu dăm mai mult, sigur că putem să nu prindem play-off-ul. Toată lumea dă 100% contra Stelei, trebuie să fim atenți și să schimbpăm ceva.

- Andrea Compagno, atacant FCSB

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă