Bătrână salvată în ultima clipă, după ce i-a luat foc bucătăria de vară

1 lună in urmă 22

Clipe de coşmar pentru o bătrână de 90 de ani din comuna Viişoara, judeţul Botoşani. Aceasta a ieşit în ultima clipă din bucătăria de vară ce tocmai fusese cuprinsă de foc și s-a refugiat în casa aflată la câțiva metri de focar. 

Salvată în ultima clipă, după ce i-a luat foc bucătăria de vară

Vecinii au fost cei care au alertat pompierii după ce au văzut clădirea în flăcări, speriaţi că bătrâna s-ar putea afla în interior.

În anexa ce ardea ca o torţă a fost găsită o butelie pe care pompierii au scos-o imediat, pentru că exista riscul producerii unei explozii. Un echipaj medical i-a acordat femeii primul ajutor la fața locului, iar ulterior, aceasta a fost transportată la spital.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă