Bătrână din Galaţi, clipe de coşmar din cauza unei femei care trebuia să o îngrijească

1 lună in urmă 1

De Monica Palade.
Publicat: 06.01.2021, 09:37.
Actualizat: 06.01.2021, 09:37

O bătrână din Galaţi a trăit momente dramatice când femeia pe care o luase în casă ca să aibă grijă de ea a refuzat să părăsească domiciliu atunci când i s-a solicitat. În plus, tot ea a fost cea care a chemat jandarmii să-i vină în ajutor.

Bătrână din Galaţi, clipe de coşmar din cauza unei femei care trebuia să o îngrijească

Jandarmeria Galaţi

Momente de groază pentru o bătrână

Rămasă singură fără niciun sprijin pentru că toţi copiii erau plecaţi afară, femeia de 77 de ani a rămas în grija unei vecine, care îi administra banii, îi gătea, îi lua medicamentele, îi făcea cumpărăturile și îi achita datoriile.

La începutul lunii decembrie, vecina a cunoscut o femeie care s-a oferit să o ajute pe bătrână în locul său, cu condiţia să se mute în casa pensionarei.

Doar trei săptămâni a durat până când femeia, în vârstă de 47 de ani, a început să îi solicite bătrânei să o lase să îi ridice pensia și să îi administreze banii, așa cum consideră de cuviință, numai că s-a lovit de un refuz categoric al bătrânei.

Discuţiile aprinse au continuat, iar la începutul anului i s-a cerut să părăsească domiciliul, doar că aceasta a refuzat. Bătrâna şi-a chemat în ajutor rudele, dar nici acestea nu au reuşit să o determine pe femeie să părăsească domiciliu.

Culmea tupeului, tot ea a fost cea care a cerut ajutorul jandarmilor. Într-un final, aceasta a fost scoasă in apartament și amendată cu 1.000 lei.

Cazul a fost prezentat de Jandarmeria Galaţi pe pagina de Facebook. Totodată, aceştia au venit cu o recomandare pentru bătrâni de a verifica persoana pe care o aleg să locuiască cu ei, să le administreze veniturile și să îi îngrijească.

batrana pacalita stiri galati
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă