Bătrân dat dispărut, găsit în urma unei acţiuni a autorităţilor şi cu ajutorul localnicilor

2 săptămâni in urmă 25

Bătrân dat dispărut, găsit în urma unei acţiuni a autorităţilor şi cu ajutorul localnicilor Bătrân dat dispărut, găsit în urma unei acţiuni a autorităţilor şi cu ajutorul localnicilor

Un bătrân de 78 de ani din localitatea argeşeană Albota, plecat de acasă în cursul zilei de sâmbătă, a fost găsit, duminică dimineaţă, în urma unei acţiuni la care au participat poliţişti, jandarmi, pompieri şi localnici. 

DUMINICĂ, 02 IANUARIE 2022, 12:47

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Poliţiştii le recomandă celor care au rude vârstnice şi care nu sunt de găsit să anunţe cât mai repede dispariţia acestora, pentru ca şansele ca ele să fie găsite în stare bună de sănătate să fie cât mai mari.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, dispariţia bărbatului în vârstă de 78 de ani, care are probleme medicale, a fost anunţată la Secţia de Poliţie rurală Albota duminică dimineaţă, în condiţiile în care bătrânul ar fi plecat de acasă cu o zi în urmă. 

„În cel mai scurt timp, poliţiştii s-au mobilizat, fiind solicitate persoane din aceeaşi localitate, precum şi forţe suplimentare de Poliţie, pompieri şi jandarmi argeşeni. Din fericire, în urma căutărilor, în scurt timp bărbatul a fost găsit, pe un câmp din afara localităţii, la circa 1 km distanţă de gospodăriile din satul cel mai apropiat”, informează IPJ Argeş. â

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă