Bătaie pe tricoul cu numărul 10, rămas liber după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona! Ce urmează în vestiarele lui FC Barcelona și PSG

2 luni in urmă 701

Despărțirea lui Lionel Messi de FC Barcelona a luat pe toată lumea prin surprindere și a dat planurile catalanilor peste cap, dar lupta pentru reașezarea lucrurilor înaintea începerii noului sezon nu se duce doar pe plan sportiv. Tricoul cu numărul 10 al clubului spaniol a rămas deocamdată liber, iar argentinianul își dorește să nu renunțe la acest simbol nici dacă va ajunge la PSG, unde pentru moment echipamentul respectiv este în proprietatea lui Neymar.

După nu mai puțin de 13 ani, FC Barcelona va avea un nou jucător care va purta tricoul cu numărul 10, după ce s-a despărțit de căpitanul Lionel Messi. Catalanii vor atribui cu siguranță acest echipament unui fotbalist, întrucât federația spaniolă impune cluburilor ca sportivii să aibă numere de la 1 la 25.

FC Barcelona nu va renunța cu siguranță la unul dintre jucători doar pentru a face un gest simbolic, astfel că, după mai bine de un deceniu, formația din Catalonia va avea un nou „decar”.

Tricoul cu numărul 10, rămas liber după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona, mult râvnit

Dacă tricoul respectiv a devenit vacant pe Camp Nou, la PSG va fi bătaie mare pentru echipamentul cu numărul 10 în cazul în care Lionel Messi își va pune semnătura pe contractul cu gruparea pariziană. În prezent „arestat” de Neymar, el ar putea ajunge pe spatele lui Messi, care cu siguranță va dori să fie asociat în continuare cu acest simbol.

Brazilianul a dovedit că este dispus să renunțe la tricoul cu numărul 10 doar pentru a juca din nou alături de Messi, pe care l-a chemat de mai multe ori la Paris Saint-Germain. Neymar a apreciat un desen postat de o publicație din țara sa natală în care cei doi jucători, îmbrăcați în echipamentul lui PSG, se îmbrățișau, iar pe spatele argentinainului stătea inscripționat mult râvnitul simbol.

Tot mai multe voci din lumea fotbalului îl dau pe Messi ca și transferat pe Parc des Princes, francezii fiind printre puținii care și-ar putea permite salariul astronomic dorit de mijlocaș.

The post Bătaie pe tricoul cu numărul 10, rămas liber după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona! Ce urmează în vestiarele lui FC Barcelona și PSG appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă