"Bătaie" pe Kun Aguero! Patru cluburi de top fac pelerinaj la ușa argentinianului

1 lună in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

În vâstă de 32 de ani, golegheterul all-time (256 de goluri) al formației lui Pep Guardiola a semnat cu City în 2011, după ce gruparea de pe Etihad le-a plătit celor de la Atletico Madrid 38 de milioane de lire sterline.

Mirror susține că Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus și Inter Milano sunt cele patru echipe mari ale Europei care încearcă să-l transfere pe fotbalistul cotat la 35 de milioane de euro.

"Aguero a primit deja oferte concrete și le analizează. Fotabalistul a afirmat în repetate rânduri că vrea să-și încheie cariera în țara sa natală, la Independiente, însă crede că mai are puterea de mai evolua câțiva ani la o echipă de top a Europei", scrie sursa citată despre fotabalistul cu 41 de goluri în 97 de partide pentru reprezentativa Argentinei.

Cotat în 2019 la 80 de milioane de euro, Aguero a jucat în carieră doar pentru trei cluburi: Independiente, Atletico Madrid și Manchest City, formație cu care e lider în Premier League, cu 59 de puncte după 25 etape, la 10 puncte distanță față de ocupanta locului secund, Manchester United.

Messi și Haaland sunt două dintre țintele celor de la City după plecarea lui Aguero. 

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă