Bătaie în vestiarul CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad. Patronul și-a trimis bodyguarzii să bată mai mulți oficiali

1 lună in urmă 47

După meciul CFR Cluj-Steaua Roșie Belgrad, unde gazdele au fost învinse cu 1-2, a avut loc o bătaie generală în zona vestiarului românilor, surprinsă de o persoană din staff-ul sârbilor, transmite Gazeta Sporturilor.

Președintele CFR Cluj, Marian Copilu, a fost martor al altercației din zona vestiarului echipei CFR Cluj, surprinsă de o persoană din tabăra echipei Steaua Roșie Belgrad. Marian Copilu, demis de patronul Neluțu Varga, a încercat să aplaneze conflictul, însă spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion.

Pe imaginile surprinse se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: ”Vă rog, nu vă mai loviți!”.

Evenimentele ar fi fost declanșate de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi, kinetoterapeutul echipei CFR Cluj, conform sport.ro.

Jurnalistul sârb Miloš Simanović susține că încăierarea din vestiar s-ar fi petrecut între unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al staff-ului. Sub titlul „Haos total în România”, portalul sârbesc B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

Patronul și-a trimis bodyguarzii la vestiare

În cadrul emisiunii GSP Live, moderatorul Costin Ștucan a oferit detalii șocante venite dinspre surse apropiate de club. Conform acestora, Neluțu Varga și-ar fi trimis bodyguarzii să îi bată pe președintele Marian Copilu și pe juristul Ioan Ivașcu, iar jucătorii ar fi sărit să îi apere pe oficiali.

În încăierare, Denis Ciobotariu ar fi primit un pumn în față de la un bodyguard. În plus, antrenamentul stabilit de Marius Șumudică în această dimineață, la ora 11:00, a fost mutat de patronul Neluțu Varga la ora 17:00, notează Gazeta Sporturilor.

Iuliu Mureșan, fost președinte la CFR Cluj și actual administrator special la Dinamo, nu crede în această variantă. Acesta a spus că nu patronul Neluțu Varga ar fi cauzat conflictul șocant de la stadion.

”Ce s-a întâmplat este trist, urât, nu este de acceptat. Nu Neluțu Varga este de vină. Nu el determină starea asta. A băgat foarte mulți bani în club și își dorește performanță. Și-au făcut loc în club niște oameni cu comportament foarte nevrotic, ei au determinat aceste conflicte. Și-au reproșat multe lucruri unii altora, de aici a degenerat conflictul. Conflictul s-a întâmplat în zona vestiarelor, unde există un birou”, a spus fostul președinte al CFR Cluj.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă