Bătaie în trafic pe DN1 la Comarnic. Patru persoane au fost amendate de poliție VIDEO

2 săptămâni in urmă 38

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 14:30

116 citiri

Bătaie în trafic pe DN1 la Comarnic. Patru persoane au fost amendate de poliție VIDEO

Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în mijlocul drumului din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate.

Luni, 3 decembrie, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic, a anunțat poliția.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic, potrivit Realitatea.net.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.

Citeste si:

 ”Ne-am gândit la colegii care sunt mai fricoși”

Polițiștii refuză să mai dea amenzi în semn de protest față de neaplicarea noii legi a salarizării de la 1 ianuarie 2022. Astfel, românii care încalcă legea contravențiilor primesc...

Când este ilegal să foloseşti petarde şi pocnitori. Vânzătorii online de materiale pirotehnice, fără teamă de autorităţi

A venit acea perioadă din an în care iubitorii de “senzații tari cu bubuitori” se pun pe treabă și n-au altceva de făcut decât să arunce cu petarde prin curțile oamenilor, să...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă