Bătaie în trafic, cu pumni și picioare, pe Valea Prahovei. Au fost implicate aproximativ zece persoane, printre care şi o femeie cu un copil în braţe

3 săptămâni in urmă 19

Bătaie în trafic, pe Valea Prahovei. În imaginile publicate de o publicaţie locală se văd în jur de zece persoane care se lovesc cu pumnii și picioarele. Polițiștii din Coarnic au fost sesizați despre această altercație printr-un apel la 112, luni, în jurul orei 10:00, însă, când au ajuns la fața locului, nu au mai găsit persoanele implicate.

Bătaie în trafic, pe Valea Prahovei. Persoanele implicate s-au ales cu dosare penale

Aceştia au fost, însă, opriţi de polițiști ulterior, fiind identificați după semnalmentele oferite de ceilalţi participanți la trafic.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept. Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție, unde a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe„, precizează Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

Cei implicaţi au primit amenzi, conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice. Este vorba despre trei șoferi de 26, 28 respectiv 42 de ani și un pasager în vârstă de 28 de ani.

Este al doilea incident de acest fel petrecut în ultimele 24 de ore în mijlocul coloanelor de mașini de pe DN1, la Bușteni.

Trafic bară la bară pe Valea Prahovei. Rute alternative

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat luni după-amiază că se înregistrează din nou valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploiești – Brașov, între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre, iar pe sensul de urcare către munte este aglomerație între localităţile Breaza și Comarnic, dar și în stațiunile Sinaia, Poiana Țapului și Bușteni.

În plus, este aglomerație și pe DN 73A, între Pârâul Rece și Predeal, pe sensul de mers către DN1.

Poliţiştii recomandă câteva rute alternative:

București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă