Bătaie în Parlamentul Armeniei. Trei altercații în doar două zile

1 lună in urmă 18

Trei altercații au avut loc în Parlamentul din Armenia în decursul a doar două zile, scrie ziarul Independent.co.uk. Miercuri Parlamentul s-a transformat într-un adevărat câmp de luptă după Vahe Hakobian din grupul de opoziție Hayastan a fost întrerupt de zgomot când acesta l-a acuzat pe premierul Nikol Pashinian că este un populist mincinos.

Imaginile filmate miercuri în Parlamentul din Armenia îi surprind pe oficiali cum oficialii își cară pumni și picioare, în timp ce agenții de securitate încearcă să-i despartă.

În Parlament aveau loc dezbateri asupra programului noului Guvern, dar acestea au fost întrerupte din cauza bătăii, potrivit Independent.co.uk

Procuratura Generală din Armenia spune că va investiga ceea ce s-a întâmplat în Parlament. Marți alt scandal a izbucnit după ce un parlamentar al partidului de la guvernare i-a numit pe unii dintre foștii miniștri ai Apărării drept „trădători”. Inițial, politicienii au început să arunce cu sticle de apă unii în ceilalți, după care a izbucnit o bătaie generală.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă