Bătaie generală pe Wembley! Fanii maghiari, scandal cu forțele de ordine la meciul Anglia – Ungaria | VIDEO

1 săptămână in urmă 24

Scandal uriaș pe stadionul Wembley la meciul Anglia – Ungaria din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Ungaria s-a deplasat la Londra, pe stadionul Wembley, pentru meciul cu Anglia din etapa a 8-a , Grupa I, din preliminariile CM 2022, iar partida nu a fost lipsită de incidente.

Fanii echipei naționale a Ungariei au sărit la bătaie în tribunele stadionului Wembley, iar forțele de ordine prezente la partida din Grupa I au fost nevoite să facă un pas în spate.

Scandal uriaș pe stadionul Wembley la meciul Anglia – Ungaria

Polițiștii englezi au fost depășiți de situație în momentul în care au fost nevoiți să intervină. Forțele de ordine au folosit bastoane, dar fanii violenți ai Ungariei i-au făcut să se regrupeze pe tuneulul aflat în zona sectorului ultrașilor.

Incidentele au avut loc chiar la începutul meciului de le Wembley. Totodată, o mare parte dintre fanii Ungariei care au participat la partida cu Anglia au batjocorit momentul în care jucătorii englezi au îngenuncheat înainte de meci, anunță Sky Sports.

Terrible choice by ITV to keep the cameras on the game & not on the Hungary fans getting cracked with batons #ENGHUN
pic.twitter.com/iT1hZXjnoP

— Darren (@Darren94775262) October 12, 2021

Anglia ocupă primul loc în Grupa I, cu 20 de puncte, la cinci în fața Albaniei, la 6 distanță de Polonia și la 9 în fața Ungariei. Andorra are 6 puncte, iar San Marino nu a reușit să obțină niciun punct în cele opt partide jucate până în prezent.

Imediat după începerea partidei, polițiștii au pătruns pe gazon pentru a aresta un spectator care a abuzat rasial un steward. A urmat o tulburare minoră, în care s-au implicat și alți spectatori. Ordinea a fost restabilită rapid și nu au mai existat incidente – Poliția metropolitană britanică

The post Bătaie generală pe Wembley! Fanii maghiari, scandal cu forțele de ordine la meciul Anglia – Ungaria | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă