Bătaie cu cuțite într-o benzinărie din Brăila. Doi bărbați au ajuns la spital

1 săptămână in urmă 13

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 09:12

92 citiri

Bătaie cu cuțite într-o benzinărie din Brăila. Doi bărbați au ajuns la spital

Un conflict izbucnit între mai multe persoane într-o benzinărie din municipiul Brăila s-a soldat cu rănirea a patru bărbaţi, în bătaie folosindu-se inclusiv arme albe, potrivit IPJ Brăila.

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă noapte, prin apel 112, cu privire la faptul ca la o staţie PECO de pe şoseaua Buzăului din municipiul Brăila are loc un conflict între mai multe persoane.

Poliţiştii împreună cu jandarmii au ajuns imediat la faţa locului unde au identificat şi imobilizat persoanele implicate.

"Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în urma unui conflict, un bărbat în vârstă de 42 de ani l-a lovit cu un cuţit pe un altul în vârstă de 43 de ani. Astfel, persoanele prezente s-au agresat reciproc, bărbatul de 42 de ani fiind deposedat de cuţit. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a patru bărbaţi, cu vârstele de 44, 43, 42 şi 39 de ani, toţi din municipiul Brăila. Doi dintre aceştia au fost transportaţi la spital, iar celor de 39 şi 42 de ani le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului. Celelalte persoane implicate au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citeste si:

Cine este al doilea condamnat la închisoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor din România. Filmul ”evadării” de la etajul 4 al hotelului unde era carantinat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Brăila este a doua persoană din România condamnată penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Pentru că avea o condamnare...

Criminalul sadic din Suceava nu a fost încă prins. Cuțitul înfipt în ochiul victimei ar putea fi cheia anchetei

Criminalul lui Mihai Țăranu, bărbatul în vârstă de 63 de ani, din judeţul Suceava, care a fost înjunghiat de mai multe ori în gât, fiindu-i secționată jugulara, după care i-a fost...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă