Bătaie cruntă filmată la un meci de baseball din California. Spectatorii și-au împărțit pumni și picioare, până au ajuns cu un rând de scaune mai jos

1 lună in urmă 53

Spectacolul s-a mutat de pe teren în tribună, la un meci de baseball din California. Mai mulţi spectatori şi-au împărţit cu dărnicie pumni şi picioare, până au ajuns cu un rând de scaune mai jos.

Bătaie cruntă filmată la un meci de baseball din California. Spectatorii și-au împărțit pumni și picioare, până au ajuns cu un rând de scaune mai jos

Dar nici atunci nu au renunţat la luptă, după cum arată imaginile filmate de alţi privitori care au reuşit să-şi păstreze calmul. Motivul conflictului nu este cunoscut, dar ciudat este că toţi combatanţii erau fani ai aceleiaşi echipe, cea din San Diego.

Poliţiştii nu au putut reţine nicio persoană, pentru că tinerii bătăuşi şi-au pierdut urma prin mulţime.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă