Bătaie ca pe maidan în parlamentul din Armenia. Pumni şi picioare între susţinătorii puterii şi cei ai opoziţiei VIDEO

1 lună in urmă 23

Adunarea Națională din Armenia și-a reluat sesiunea miercuri după o lungă pauză. Dezbaterile parlamentare de miercuri asupra programului noului Guvern au fost întrerupte din cauza acestei lupte între parlamentarii pro-guvernamentali și opoziție.

Scandalul a crescut brusc în intensitate  în timpul discursului rostit de deputatul Hayk Sargsyan. În observațiile sale, Sargsyan a afirmat că miniștrii apărării în timpul cărora oamenii erau scutiți de serviciul militar fie prin luare de mită, fie printr-un „apel” telefonic; el spunea despre ei că erau trădători în țară. Apoi opoziția și parlamentarii pro-guvernamentali au aruncat sticle de apă unii spre ceilalți.

Ulterior, au început să se împingă reciproc, au fost chemați ofițerii de securitate, emisiunea în direct de la Parlament a fost întreruptă și a fost anunțată o pauză. Însă parlamentarii nu s-au liniștit nici măcar în timpul acestei pauze și, prin urmare, a fost anunțată o altă pauză pentru aproximativ o oră, informează Stiripesurse.

Procurorii au deschis o anchetă în urma incidentului din Armenia

Procuratura Generală din Armenia spune că va investiga bătălia care a avut loc între parlamentari în timpul sesiunii parlamentare din 25 august.

Procurorii au spus că unii dintre parlamentari au manifestat un comportament inadecvat și că expresiile indecente și violența au perturbat activitatea Parlamentului.

Înregistrarea video a bătăii a fost trimisă Serviciului de Investigații Speciale în așteptarea unei anchete pentru a oferi o evaluare juridică a incidentului și a tuturor participanților, a precizat procuratura.

Nici jurnaliștii nu au scăpat de îmbrânceli. Ei au fost scoși din boxa de unde asistau în Parlament.

Citeşte şi: Serviciile secrete americane au eşuat în ancheta pe care le-a cerut-o Joe Biden. Raportul privind originea coronavirusului este neconcludent

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă