Bătaia cu perne devine sport profesionist în SUA. "Nu este un loc unde stai și râzi și zboară fulgii pe lângă tine"

2 săptămâni in urmă 14

Bătaia cu perne devine sport în SUA, odată cu organizarea primului turneu de către Campionatul de Bătăi cu Perne (PFC). Evenimentul va fi disponibil telespectatorilor prin sistem pay-per-view și va avea loc în Florida pe 29 ianuarie, informează CNN, care citează Reuters.

Steve Williams, cel care a scos bătaia cu perne din dormitor și a adus-o în ringul de box, transformând joaca de copii într-un sport profesionist, spune că PFC oferă emoția sporturilor de contact, însă fără cruzimea și rănile provocate de meciurile de box sau competițiile MMA.

"Nu este un loc unde stai și râzi și zboară fulgii pe lângă tine", a declarat Williams, CEO-ul Campionatului de Bătăi cu Perne, pentru Reuters. "Este un lucru serios. Se lovesc puternic cu perne speciale".

Sursa foto: https://fightpfc.com/

Deși concurenții bărbați și femei care vor participa la evenimentul din ianuarie provin în mare parte din lumea artelor marțiale mixte sau boxului, copiii care vor urmări competiția nu vor rămâne marcați la sfârșit. "Singura diferență între luptele noastre și luptele MMA este că la final luptelor noastre nimeni nu este rănit", a spus Steve Williams.

"Sportivilor nu le place să se rănească, iar mulți oameni nu vor să vadă răni și sânge. Vor să vadă un concurs bun, însă fără să vadă violență", adaugă Williams.

Mulți oameni s-au bătut în copilărie cu perne cu frații, prietenii sau părinții, iar asta îi face să se regăsească în acest sport și ei ar putea reprezenta un nou segment de public.

"Îl poți numi un sport alternativ, însă suntem de părere că va avea atracția unui sport de masă", spune Williams.

Editor : V.M.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă