Băsescu, atac la Orban: ”Dacă PNL pierde alegerile te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”

5 luni in urmă 69

Băsescu susține că dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-ar compătimi pentru naivitate, dar pentru că la 51 de ani a acceptat „compromisul sulfuros” al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei, este primul vinovat, în condiţiile în care, spune Băsescu, PMP l-a propus şi impus ca şi candidat al dreptei.

„În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu consideră „o dramă politică” faptul că reprezentantul PNL şi USR „este pe punctul de a pierde alegerile” în favoarea Gabrielei Firea și afirmă că dacă acest lucru se va întâmpla, el îl va lăsa pe Ludovic Orban fără serviciu la Palatul Victoria.

„Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură. Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”, a mai spus Traian Băsescu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă