Basarab Panduru: „Nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia” + Cine a fost omul meciului de pe Arena Națională

2 săptămâni in urmă 2

Fostul internațional Basarab Panduru l-a văzut pe Florin Niță cel mai bun jucător al tricolorilor din meciul cu Germania pentru că a limitat proporțiile scorului.

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. A marcat Gnabry, în minutul 16.

Următoarea partidă a României va fi miercuri, de la ora 19.00, în Armenia.

Basarab Panduru: „Nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia” + Cine a fost omul meciului de pe Arena Națională

”Individual aşa, nu ştiu dacă a fost cineva peste echipă. Probabil portarul Niţă a fost. Cred că Rădoi a fost puţin supărat pe Camora, pentru că l-a schimbat la pauză. Mie mi s-a părut că s-ar putea să fi fost ofsaid la golul Germaniei.

Keşeru ăsta e, adică jucătorul care dacă nu dă gol, nu îl vezi pe teren.

Ianis Hagi a fost nici mai mult, nici mai puţin decât Mihăilă, care n-a mai fost nici el atât de bun. Te aşteptai ca în meciul cu Germania, Mogoş care e fundaş dreapta de profil, să joace titular, dar uite că <<Lampard>> e peste toată lumea.

Teoretic nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia. Poate Puşcaş în locul lui Keşeru. Să nu te mire dacă apare Toşca fundaş stânga cu Armenia, poate Cicâldău în locul lui Tănase”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Germania și Armenia, punctaj maxim

În aceeaşi grupă, Armenia a învins, acasă, cu scorul de 2-0, Islanda, iar Macedonia de Nord pe Liechtenstein, tot pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (Bardhi ‘7, Trajkovski ’51, ’54, Elmas ’62, Nestorovski ’82).

Clasamentul grupei după două etape este următorul: 1. Germania – 6 puncte, 2. Armenia – 6 puncte, 3. Macedonia de Nord – 3 puncte, 4. România – 3 puncte, 5. Islanda – niciun punct, 6. Liechtenstein – niciun punct.

La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.

The post Basarab Panduru: „Nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia” + Cine a fost omul meciului de pe Arena Națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă