Basarab Panduru îl laudă pe Adi Mutu după victoria cu Ungaria U21. „El i-a făcut să joace fotbal, le-a dat încredere!”

2 săptămâni in urmă 4

Basarab Panduru a analizat jocul prestat de echipa națională a României U21 cu Ungaria U21, scor 2-1, în Grupa A de la EURO 2021, iar fostul internațional român îl laudă pe selecționerul Adi Mutu.

Basarab Panduru este de părere că echipa națională a României a câștigat meritat meciul cu Ungaria U21, scor 2-1, deși adversarii i-au condus pe „tricolori”.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Basarab Panduru îl laudă pe Adi Mutu după victoria cu Ungaria U21

Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adi Mutu și susține că selecționerul echipei naționale a României U21 nu face nimic întâmplător la reprezentativa de tineret și el este cel care i-a făcut pe „tricolorii” mici să joace fotbal.

„Victorie mare! Am fost conduşi, dar am întors pe final. Joc bun, cred că un rezultat de egalitate era prea puţin. Meritam să câştigăm!” a spus Basarab Panduru, imediat după sfârşitul meciului România U21 – Ungaria U21.

„Mi-a plăcut că am jucat fotbal încă de la început. Foarte important este antrenorul la această naţională. El i-a făcut să joace fotbal, le-a dat încredere. I-a simţit, pentru că el nu ne-a dat impresia că i-a ieşit. La el nu e întâmplător, toate lucrurile pe care le face le face corect. Cred că naţionala U21 joacă peste ceea ce poate, şi chiar dacă este sub naţionala din 2019, joacă aproape de acel nivel. Tot la victorie, tot spre poartă. Mi-a plăcut toată naţionala a mai spus fostul internațional român, conform Telekom Sport.

Pentru echipa națională a României U21 urmează meciul cu Germania U21, marți, 30 martie, ora 19.00, în Grupa A de la EURO 2021, Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Basarab Panduru îl laudă pe Adi Mutu după victoria cu Ungaria U21. „El i-a făcut să joace fotbal, le-a dat încredere!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă