Basarab Panduru îl desființează pe Aleix Garcia după prestațiile de la Dinamo: „Nu am văzut absolut nimic la el! Unul dintre cei mai slabi jucători!”

1 lună in urmă 17

Aleix Garcia, fostul mijlocaș al lui Dinamo, a avut prestații nesatisfăcătoare în scurta perioadă petrecută la formația din „Ștefan cel Mare”. Basarab Panduru a avut cuvinte dure la adresa fotbalistului spaniol, pe care îl consideră unul dintre cei mai slabi din istoria lui Dinamo.

Aleix Garcia (23 de ani) s-a despărțit de Dinamo, la începutul acestui an, și a semnat cu Eibar, locul 15 din La Liga.

Fotbalistul spaniol a petrecut doar trei luni la Dinamo.

Basarab Panduru îl desființează pe Aleix Garcia după prestațiile de la Dinamo

Fostul jucător al Stelei consideră că Aleix Garcia nu a demonstrat nimic în tricoul lui Dinamo și susține că acesta este unul dintre cei mai slabi jucători din istoria formației roș-albe. În plus, „Pandi” este de părere că trecutul său la Manchester City l-a ajutat pe Aleix Garcia să prindă un transfer în La Liga, după prestațiile din fotbalul românesc.

„Unul dintre cei mai slabi jucători care au fost la Dinamo. Cum poate să te ia cineva când ai venit în România şi nu ai jucat nimic, când eşti unul dintre cei mai slabi jucători? Nu am văzut absolut nimic la el. Doar pentru că e spaniol şi că are Manchester City în spate, de aia l-a luat cineva în Spania. Că dacă îl vedea la meciurile de la Dinamo, nu îl lua nimeni în Spania”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Ce salariu ale Aleix Garcia la Eibar

Potrivit MARCA, Aleix Garcia are, la Eibar, același salariu pe care îl avea și la Dinamo, 30.000 de euro pe lună. Fotbalistul spaniol a semnat cu Eibar până la finalul actualului sezon, iar, în cazul în care mijlocașul va oferi randamentul scontat, i se va prelungi înțelegerea pe încă doi ani.

„Mă identific cu stilul lui Eibar. Este o echipă ofensivă, care preferă să facă un pressing avansat și au mereu șanse să câștige meciul.

Când eram la Villarreal nu cred că am reușit să batem vreodată pe Eibar, cred că nu am reușit să smulgem nici egalul.

Am amintiri urâte de pe Ipurua. E un joc similar cu cel al antrenorului Marcelino, cel cu care am colaborat la Villarreal.

Abia așteptam să se încheie totul. Să pot să plec în altă parte, să vin aici. Abia așteptam să fiu alături de noii mei coechipieri.

Eu sunt un tip inteligent, mă adaptez repede. Vreau să joc cât mai mult și să ajut echipa să rămână în Primera”, a declarat Aleix Garcia, pentru presa din Spania, după ce a semnat cu Eibar.

The post Basarab Panduru îl desființează pe Aleix Garcia după prestațiile de la Dinamo: „Nu am văzut absolut nimic la el! Unul dintre cei mai slabi jucători!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă