Basarab Panduru, atac devastator la adresa lui Marinos Ouzounidis: „Ai stricat atacul! Dacă aveai spectatori în tribună…”

3 săptămâni in urmă 21

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei, a lansat cuvinte dure la adresa lui Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova, despre care spune că a stricat jocul ofensiv al formației din Bănie.

În primul meci din play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 0-0.

Universitatea Craiova se află pe locul 3 din play-off, cu 30 de puncte.

Basarab Panduru, atac devastator la adresa lui Marinos Ouzounidis

Fostul fotbalist susține că Marinos Ouzounidis a „betonat” apărarea Universității Craiova, neglijând jocul ofensiv. Acesta este de părere antrenorul grec ar fi avut probleme, dacă suporterii s-ar fi aflat pe stadion.

„Eu tot spun de câteva săptămâni că nu îmi place ce văd şi că sunt probleme acolo. Nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis. Betonând apărarea, ai stricat atacul. Ai făcut un lucru pe care probabil ţi l-ai dorit, să nu mai iei gol şi ai reuşit, dar dacă aveai spectatori în tribună la acest meci, aveai o problemă.

Foarte puţin fotbal ofensiv, jucătorii nu mai joacă, nu i-ai pus… nici măcar de vânzare nu mai ai acum pe unul de care să zici… îl cumpără cineva pe Cicâldău pe ce a jucat până acum? Că la ce joacă în ultimul timp… Şi mai este şi o echipă care vrea să câştige campionatul…”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Marinos Ouzounidis, săgeți către jucătorii săi după Universitatea Craiova – Sepsi

După meciul cu Sepsi, antrenorul grec a arătat cu degetul către fotbaliștii din atacul Universității Craiova și le-a transmis că așteaptă ca ei să marcheze pentru ca gruparea oltenilor să înscrie cât mai repede.

„Știam că va fi un meci greu. Le-am spus jucătorilor că trebuie să marcăm. Ofensiv, avem nevoie de gol. Nu pot să îi acuz pe jucători că n-au încercat și am încredere în ei. Acum avem probleme medicale în plus, a fost o seară urâtă pentru noi. Baraiam a ieșit, avem probleme multe în atac, dar tot grupul trebuie să ofere în plus pentru a suplini aceste probleme.

Vom vedea cum va fi cu Botoșani, o să încercăm să dăm tot ce e mai bun. Nu mă plâng de atitudinea jucătorilor mei, avem nevoie de mai mult. Trebuie să avem mai multă încredere în noi. Asta ne lipsește”, a spus Marinos Ouzounidis, la finalul remizei cu Sepsi.

The post Basarab Panduru, atac devastator la adresa lui Marinos Ouzounidis: „Ai stricat atacul! Dacă aveai spectatori în tribună…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă