Basarab Panduru a remarcat o diferență frapantă între cele 3 meciuri ale etapei din play-off: „Nu am semne de întrebare, nu îmi permit, dar pe o scară de la 1 la 10...”

2 săptămâni in urmă 22

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021, 23:15 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 23:20

Basarab Panduru (50 de ani) a remarcat o diferență de intensitatea între cele 3 meciuri de play-off din acastă etapă, Sepsi - CFR 0-1, Botoșani - Craiova 1-1 și Clinceni - Sepsi 0-2. 

Marinos Ouzounidis, antrenorul celor de la Craiova, s-a plâns de duritățile din remiza cu FC Botoșani, caracterizând meciul drept o „luptă”, Basarab Panduru a făcut o analiză a celor 3  meciuri din play-off și îi dă dreptate antrenorului grec. 

Basarab Panduru, despre intensitatea din play-out

„Pe o scară a intensității de la 1 la 10, la Sepsi - CFR a fost de 3, la Botoșani - Craiova a fost de 8 sau 9, iar la Clinceni a fost de 4. Nu am semne de întrebare, nu îmi permit să am, dar vorbesc despre cum s-a jucat. La Botoșani mi s-a părut o luptă din partea ambelor ambele părți, apoi am mers tot mai jos”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport. 

Clinceni nu s-a gândit în niciun caz la victorie. Același lucru am impresia și între rigoarea pe care o transmitea de obicei Leo Grozavu și ce s-a întîmplat acum, reconfirmându-se ce spunea și Pandi, că Sepsi pune rar probleme celor de la CFR
- Cornel Dinu

Citește și alte știri despre Clinceni - FCSB: 

Faci Ce Spune Becali! Toni Petrea s-a supus ultimei indicații venite de la patron

VIDEO + FOTO FCSB a cerut penalty cu Clinceni: „I-a rupt mâna în fața ta! Nu vă e rușine, mă?”

Playtech: ȘOC TOTAL! Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3: ‘Ciuma roșie l-a scăpat’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă