Barometrul Românii Azi: Părinții se declară foarte mulţumiţi de relaţia de cuplu

1 săptămână in urmă 15

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2020/03/Concediu-familie-parinti-copii-in-casa-Pexels-e1589379842433.jpg
Conform Barometrul Românii Azi, dezvoltat de Reveal Marketing Research, în decursul anului 2021 și transmis Edupedu.ro, părinții au fost categoria cea mai mulțumită de români în ceea ce privește relația de cuplul.

La finalul anului 2021, practic al doilea an în pandemie, românii denotă reziliență și putere de adaptare în fața greutăților. Este rezultatul celui mai recent studiu dezvoltat de Reveal Marketing Research, care arată în cursul acestui an dificil, relațiile cu cei dragi și starea de spirit au adus satisfacții în rândul românilor.

Pe finalul anului trecut, românii au fost cei mai mulțumiți de relația cu partenerul/partenera, cu un procent de 65%.
Cel mai mare grad de satisfacţie faţă de relaţia cu partenerul/partenera se întâlneşte la părinți (72%) și la persoanele cu vârsta cuprinsă între 24 și 34 de ani, cu un procent de 79%, mai arată raportul Reveal Marketing Research.

Ce aspecte își doresc românii să îmbunătățească pentru noul an?

  • Din cauza perturbărilor provocate de cel de-al doilea an de pandemie, 7 din 10 români își doresc ca 2022 să fie un an mai bun din punct de vedere financiar.
  • 52 la sută dintre cei intervievati spun că vor să – și îmbunătățească starea de sănătate
  • 49 la sută vor să își îmbunătățească modul de petrecere a timpului liber
  • 47 la sută vor să își îmbunătățească starea fizică dar și relația de cuplu sunt vizate în acest an de români.

Despre studiu
Studiul s-a desfăşurat online în perioada 6 decembrie – 12 decembrie 2021, în rândul cetățenilor români din mediul rural și mediul urban. Eșantionul a inclus un număr total de 1.009 de adulți cu vârste cuprinse între 18 și +55 de ani din România.

Articolul Barometrul Românii Azi: Părinții se declară foarte mulţumiţi de relaţia de cuplu apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă