Barna s-a întâlnit cu Iohannis pentru a tranșa criza politică: Variantele găsite de cei doi oficiali pentru ieșirea din impas

4 săptămâni in urmă 14

Klaus Iohannis și Dan Barna Klaus Iohannis și Dan Barna

Dan Barna s-ar fi întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, ieri seară, potrivit unor surse USR-PLUS. Întâlnirea ar fi avut loc după ce USR PLUS a solicitat în mod repetat o ședință de urgență a coaliției, dar și o întâlnire cu președintele.

VINERI, 16 APRILIE 2021, 13:37

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Dan Barna, președintele USR și vicepremier ar fi avut o întâlnire cu președintele României - Klaus Iohannis, la Sibiu, spun surse USR-PLUS.

Cei doi oficiali ar fi avut discuții cu privire la situația politică actuală generată de demiterea ministrului Sănătății - Vlad Voiculescu, urmată de retragerea sprijinului politic din partea USR PLUS premierului Florin Cîțu.

Vicepremierul Dan Barna a anunțat miercuri, după ședința de criză din interiorul Alianței în urma demiterii ministrului Vlad Voiculescu, că alianța i-a retras sprijinul politic premierului Florin Cîțu din cauza remanierii ministrului Sănătății.

În ciuda divergențelor dintre USR și premierul Florin Cîțu, miniștrii alianței s-au prezentat, miercuri, la ședința de Guvern, semnalul acestora fiind unul de pace politică.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă