Barna, despre demisia lui Vlad Voiculescu: Romania este astazi intr-un razboi

1 lună in urmă 18

Vicepremierul Dan Barna a vorbit, marti seara, despre demisia lui Vlad Voiculescu, pecizind ca acesta ar fi cel mai simplu lucru, insa "Romania este intr-un razboi cu pandemia" si cel mai las lucru de facut intr-un razboi este sa fugi. Barna afirma ca nu poate sustine ideea ca oricine din Guvern, dupa trei luni ar trebui sa plece acasa.

Dan Barna a fost intrebat, marti seara, la TVR 1, cum se face ca Romania nu mai are raspunzatori morali care sa-si dea demisia dupa tragedii ca cea de la Spitalul Victor Babes si a declarat: "La fiecare dintre aceste situatii trebuie vazuta responsabilitatea directa si ce s-a intamplat. Situatia de aseara (...) suntem deocamdata in prezumtia unei defectiuni tehnice, vom vedea urmarea anchetei, neexcluzandu-se eroarea umana".

Acesta a precizat ca "e logic sa trai concluzii dupa finalizarea unei anchete".

"Asa, declarativ, de impresie artistica, e foarte usor", a afirmat Barna.

"In momentul acesta cel mai simplu este sa fugim. Romania este astazi intr-un razboi, un razboi cu pandemia. Dupa ce o sa depasim aceasta etapa (...) si revenim la o societate normala putem vorbi si de politica, si de demisii, si de alte lcururi. Astazi suntem intr-un razoi. Cel mai las intr-un razboi este sa-ti pui palma la spinare si sa pleci acasa, sa fugi. Ideea ca oricine din acest Guvern, dupa trei luni, in care abia a inceput sa faca lucruri, trebuie trimis acasa, nu pot sa o sustin", a adaugat vicepremierul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă