Barna, despre controlul trimis de Citu la ministerul Sanatatii: O institutie a spus ca s-au publicat date vulnerabile. Premierul m-a sunat spunandu-mi ca nu e in regula

1 lună in urmă 3

Dan Barna, vicepremierul Romaniei, a declarat luni, 8 martie, ca publicarea datelor privind vaccinarea de catre Ministerul Sanatatii i-a fost reclamata premierului de o institutie a statului pe care nu o stie, insa a mentionat Armata, precizand ca Florin Citu nu avea alta optiune decat sa trimita Corpul de control la minister.

"(Premierul, n.r.) mi-a zis: domule, sunt oameni suparati. OK. Hai sa vedem de ce. Premierul m-a sunat spunandu-mi ca publicarea acelor date nu e in regula, tabelul acela cu sectiile de vaccinare si cu vaccinurile, numarul de vaccinuri si categoria de persoane care au beneficiat de acele vaccinuri", a declarat Dan Barna la TVR1, potrivit G4Media.ro.

Dan Barna a mai spus ca el nu a considerat datele din tabel ca fiind sensibile si ca, din acel moment, trimiterea Corpului de control era "un mecanism automat".

"O institutie a statului a spus ca s-au publicat niste date vulnerabile, care o fi fost, nu stiu, Armata, habar n-am", a mai spus vicepremierul.

Barna a mai declarat ca nu exista conflicte intre Florin Citu si Vlad Voiculescu si ca alianta USR-PLUS "il sustine pe Vlad 100%".

"Nu stiu, chiar nu stiu. Cand vine raportul, vom vedea. (...) E drept ca s-ar putea ca traditional pentru anumite persoane din statul roman transparenta sa fie un reflex care creeaza teama. (...) E din zona de aparare", a mai spus Dan Barna, fiind intrebat despre ce institutie este vorba.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă