Barcelona tremură! Una dintre vedetele lui Xavi, urmărită atent de PSG

1 săptămână in urmă 16

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Barcelona tremură! Unul dintre preferații lui Xavi, urmărit atent de PSG

Atacantul francez a transmis conducerii Barcelonei că își dorește să încaseze 20 de milioane de euro pe sezon pentru a-și prelungi contractul, iar, deocamdată, nu s-a ajuns la nicio concluzie în ceea ce îl privește.

Pentru Dembele, prioritat este să rămână în continuare la Barcelona, dar între agenții fotbalistului și conducerea clubului nu sunt programate noi întâlniri, iar fotbalistul francez primit deja oferte net superioare din partea altor cluburi.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui Ousmane Dembele, potrivit Transfermarkt.

Dembele a intrat în ultimele șase luni de contract cu Barcelona, întrucât actuala sa înțelegere va expira în vara următoare, astfel că francezul poate negocia cu orice club își dorește.

Potrivit RMC Sport, printre cluburile care urmărește atent situația lui Ousmane Dembele se află și Paris Saint Germain. Se pare că parizienii ar vrea să îl aducă pe Dembele liber de contract în vara următoare.

Xavi a confirmat că Ousmane Dembele vrea să rămână la Barcelona

Xavi a mărturisit că a avut o discuție cu atacantul francez care i-a transmis că vrea să rămână în continuare la Barcelona. Totuși, unele detalii trebuie puse la punct de agentul fotbalistului și oficialii clubului.

Am vorbit ieri cu Dembele. Am avut o discuție cu el și sunt din nou pozitiv. Vrea să continue la Barcelona, este fericit aici. Nu pot spune mai multe. Agentul său și clubul trebuie să se pună de acord. Cunoaște proiectul de aici și importanța pe care ar avea-o dacă ar rămâne cu noi. Îl văd fericit.

Este un jucător capabil să facă diferența, să înscrie. Am fost foarte clar cu el și el, la fel, cu mine. Am încredere că poate continua aici”, a declarat Xavi, citat de Goal.

Etichete: barcelona , psg , dembele , ousmane

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă