Barcelona s-a ”speriat” de interesul lui Real Madrid pentru Ronald Araujo! Catalanii au pus imediat mâna pe telefon

3 zile in urmă 16

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Uruguayanul așteaptă să primească un nou contract la Barcelona, dar catalanii au considerat că alte probleme sunt mai importante și au amânat discuțiile. Totuși, după ce s-a aflat că președintele lui Real Madrid vrea să îl transfere gratis în vara anului 2023, catalanii au luat măsuri. 

Barcelona vrea să urgenteze noul contract al lui Ronald Araujo, de frica lui Real Madrid

Conform publicației spaniole Sport, conducerea de pe Camp Nou nu vrea să-l lase sub nicio formă să ajungă tentat de o trădare istorică și vrea să se asigure că are viitorul asigurat la Barcelona.

Oficialii clubului i-au contactat vineri pe reprezentanții lui Araujo pentru a programa o întâlnire. Cele două părți vor discuta despre un nou contract, dar și despre mărirea clauzei de reziliere, care momentan valorează 200 de milioane de euro.

Contractul lui Araujo a devenit o prioritate pentru club și este de așteptat ca sud-americanul să primească și o mărire de salariu. Pe lângă Real Madrid, și unele cluburi din Premier League și-au manifestat interesul pentru fundașul uruguayan.

Florentino Perez vrea să îl transfere pe Ronald Araujo la Real Madrid

La o zi după semifinala Supercupei Spaniei, presa spaniolă a anunțat că liderul de pe Santiago Bernabeu vrea să îl aducă pe Araujo la Real Madrid. Perez a fost impresionat de modul în care fundașul a jucat împotriva echipei sale și consideră că ar aduce un plus în lotul albilor. 

Araujo mai are contract cu Barcelona până în vara anului 2023, iar cele două părți sunt așteptate să înceapă negocierile pentru un nou contract. Totuși, catalanii au probleme mai importante de rezolvat și nu consideră prioritar cazul uruguayanului. 

Astfel, Perez vrea să intervină și să îl convingă să semneze cu echipa sa gratis, după ce îi va expira contractul cu Barcelona. Perez a încercat să îl aducă la Real Madrid pe Araujo și în 2018, însă catalanii au fost atunci mai convingători. 

  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui Ronald Araujo, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 
Etichete: real madrid , barcelona , ronald araujo

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă