Barcelona pregătește revoluția transferurilor fără bani. Ultimul pe listă e campion mondial

3 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Matthias Ginter, campion mondial cu Germania, este pe lista Barcelonei

După ce președintele Laporta a început personal negocierile pentru aducerea lui Aybameyang de la Arsenal, catalanii se gândesc și la defensivă, așa că au pus ochii pe Matthias Ginter, de la Borussia Monchengladbach, potrivit publicației Fichajes.

"Rețeta" este aceeași ca și în cazul lui Aubameyang: aducerea de fotbaliști care sunt la final de contract, pentru ca aceștia să vină fără vreun cost de transfer.

Ginter joacă la Monchengladbach din iunie 2017 și mai are contract cu nemții până în iunie 2022, așa că Barcelona poate semna cu el în ianuarie 2022.

În vară, Barcelona avea datorii de 1,35 de miliarde de euro

Din cauza datoriilot uriașe, catalanii nu pot plăti prea mult pentru transferuri. Joan Laporta a anunțat, în vară, că datoriile clubului Barcelona sunt de 1,35 miliarde de euro, iar situația a dus la plecarea celui mai important fotbalist din ultimii ani, Leo Messi.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

În vârstă de 27 de ani, Ginter este și campion mondial cu naționala Germaniei. În ultimele sezoane, el a fost printre cei mai buni fundași centrali din Bundesliga și a fost dorit și de Atletico Madrid.

  • 44 de selecții și două goluri are Ginter la naționala Germaniei.

Alt motiv pentru care Barca l-a ales pe Ginter este că el poate evolua pe mai multe posturi. Deși este fundaș central de profesie, neamțul poate juca și pe partea dreaptă a defensivei, dar și ca închizător.

În plus, Ginter nu are un salariu prea mare la Monchengladbach, așa că pretențiile sale financiare ar putea fi satisfăcute de Barcelona.

Cotat la 27 de milioane de euro, Ginter Ginter a bifat 10 meciuri oficiale pentru Monchengladbach în acest sezon.

Etichete: barcelona , transfer barcelona , matthias ginter
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă