Barcelona nu renunță la Ousmane Dembele! Cine se opune semnării prelungirii contractului

1 lună in urmă 26

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Directorul sportiv al Barcelonei, Mateu Alemany, a purtat discuții cu agentul fotbalistului, Moussa Sissokho.

Barcelona negociază cu agentul lui Dembele pentru prelungirea contractului

În plus, potrivit Sport.es, Dembele a avut o întâlnire și cu președintele de la FC Barcelona, Joan Laporta.

Pentru catalani, prelungirea contractului lui Dembele este unul dintre obiectivele imediate. Contractul fotbalistului va expira la data de 30 iunie 2022, iar în cazul în care nu va semna prelungirea până în iarnă, Dembele ar putea semna cu alt club și ar putea pleca liber de contract.

Mai mult decât atât, catalanii văd în fotbalistul francez o piesă importantă pentru reconstrucția echipei antrenate de Ronald Koeman.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Ousmane Dembele

Potrivit aceleiași surse, catalanii i-au propus agentului lui Dembele prelungirea contractului cu încă două sezoane, până în 2024. Cu toate acestea, dacă va semna prelungirea, Dembele este nevoit să accepte o reducere salarială.

Se pare că reprezentanții grupării blaugrana sunt de părere că Ousmane Dembele își dorește să rămână la Barcelona, dar cel care are alte intenții este chiar agentul fotbalistului care ar dori ca acesta să se recupereze după accidentare și să caute o ofertă mai convenabilă pentru el.

În 2017, Barcelona a plătit celor de la Borussia Dortmund suma de 135 de milioane de euro pentru atacantul francez.

Ousmane Dembele (24 de ani) s-a accidentat din nou la bicepsul femural al piciorului drept, în partida Ungaria - Franța (1-1), de la EURO 2020, și a fost supus unei intervenții chirurgicale în Finlanda.

Internaționalul francez a fost operat de doctorul Lasse Lempainen, sub supravegherea staff-ului medical de la FC Barcelona. Intervenția a decurs fără probleme, însă perioada de recuperare de care va avea nevoie Ousmane Dembele este de aproximativ patru luni.

Etichete: barcelona , la liga , ousmane dembele
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă