Barcelona nu i-a legitimat încă pe Memphis Depay și Sergio Aguero: ”Clubul trebuie să mai vândă!”

2 luni in urmă 20

Dar gruparea blaugrana se mai confruntă cu o problemă - deocamdată nu l-au legitimat pe Memphis Depay. Conducătorii au dat asigurări că problema se va rezolva sâmbătă pentru ca olandezul să poată fi pe teren.

Ar fi o lovitură teribilă pentru Ronald Koeman, care a jucat cu Depay titular în amicale, noua achiziție înscriind 3 goluri în 4 meciuri de pregătire.

Memphis Depay speră să debuteze duminică în La Liga

Memphis Depay a dat de înțeles că are încredere în șefii Barcelonei, mai ales că el nu are un salariu așa de mare. 

Contractul lui prevede în principal bonusuri importante în funcție de performanțe.

Un alt jucător care așteaptă să fie și el legitimat este fundașul Eric Garcia, venit de la Manchester City.

Iar presa din Spania nu mai crede în promisiunile lui Laporta -postul Cadena Ser a explicat că dacă nu mai pleacă și alți jucători, Ronald Koeman nu va putea folosi niciunul dintre fotbaliștii aduși în vară.

”Clubul trebuie să mai vândă ca să poată legitima jucători. Dacă nu se petrece așa ceva, nou-veniții nu vor avea drept de joc”, a explicat ziaristul Sique Rodriguez.

Nici Sergio Aguero nu are contractul înregistrat la liga spaniolă, dar în cazul lui nu e o urgență, deoarece va lipsi de pe teren cel puțin 10 săptămâni și nu va juca până în noiembrie. 

Astfel, singurul jucător legitimat dintre cei care au venit în această vară este Emerson Royal deoarece el este considerat ca unul căruia i-a expirat împrumutul la Betis.

Barcelona nu a vândut decât aproximativ jumătate dintre biletele puse la vânzare pentru primul meci

După plecarea lui Messi, însă, se pare că suporterii formației catalane nu mai sunt la fel de dornici să o vadă pe Barcelona la treabă. Conform publicației spaniole AS, echipa le ceruse celor 83,000 de suporteri abonați să cumpere bilete pentru meciul din La Liga cu Real Sociedad, urmând să aibă loc o tragere la sorți în cazul în care s-ar fi "înghesuit" prea mulți oameni.

Cu toate acestea, din cele 29,803 bilete puse la dispoziție de către Barcelona (n.r. din cauza pandemiei), fanii catalani nu au cumpărat decât 15,820. Procentul de aproximativ 50% este unul foarte îngrijorător, având în vedere faptul că anterior Camp Nou era umplut în proporție de peste 90% la fiecare meci jucat acasă de Barcelona.

Barcelona - Real Sociedad poate fi văzut în format LIVE VIDEO duminică, de la ora 21:00, pe Digi Sport 2 sau pe www.digisport.ro, de către abonații RCS & RDS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă