Barcelona încearcă să reducă suspendarea lui Messi. Argumentele catalanilor și ce riscă argentinianul

1 lună in urmă 18

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Starul argentinian a fost eliminat direct pentru un fault comis în minutul 119, când l-a lovit cu palma pe Asier Villalibre, într-un duel pentru balon în jumătatea adversă.

Barcelona încearcă să reducă suspendarea lui Messi. Argumentele catalanilor și ce riscă argentinianul

Acum, Barcelona așteaptă decizia Comisiei de Competiții, care ar trebui să fie anunțată marți, 19 ianuarie. Messi poate fi suspendat patru etape, dacă se consideră că este o abatere serioasă de la regulament, însă poate scăpa cu două sau chiar o singură rundă de suspendare, în cazul în care argumentele clubului catalan vor fi luate în considerare, scrie Mundo Deportivo.

Formația de pe Camp Nou și-a pregătit deja apărarea și se va baza pe faptul că Villalibre ar fi fost primul care l-a lovit pe Messi, provocând astfel reacția argentinianului, iar jucătorul Barcelonei nu ar fi intenționat să își lovească adversarul, ci doar "să scape de el" pentru a avansa către careul advers.

În plus, Barcelona mizează și pe istoricul curat al lui Messi. A fost prima eliminare a lui Leo la Barcelona, după 753 de meciuri.

Pentru Barcelona urmează meciul cu Cornella, din Cupa Spaniei (21 ianuarie) și duelurile cu Elche (24 ianuarie), Athletic Bilbao (31 ianuarie) și Betis (7 februarie), din La Liga.

VIDEO Eliminarea lui Lionel Messi din meciul Barcelona - Athletic Bilbao 2-2 (2-3 d.p.)

Etichete: barcelona , athletic bilbao , lionel messi , asier villalibre , eliminare messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă