Barcelona este aproape de un război cu Juventus, care vrea să dinamiteze planurile catalanilor de prelungire a contractului lui Ousmane Dembele!

2 luni in urmă 35

Negocierile purtate de starul Ousmane Dembele și agentul său cu șefii Barcelonei pentru prelungirea contractului evoluează satisfăcător, susțin catalanii.

Cu toate acestea, gruparea blaugrana este la curent cu tentativa celor de la Juventus de a sabota planul celor de pe Camp Nou.

Internaționalul francez Ousmane Dembele este la un pas să își prelungească întelegerea pe care o are cu Barcelona

Deși conducerea blaugrana nu consideră în acest moment prioritară situația contractuală a lui Dembele, șefii catalani recunosc totuși că negocierile cu jucătorul și agentul său înregistrează progrese satisfăcătoare.

Viitorul lui Ousmane Dembele este încă în aer. Atacantul francez, al cărui contract expiră la 30 iunie 2022, își revine după o accidentare serioasă la genunchiul piciorului drept, pe care a suferit-o în timpul EURO 2020.

El a fost nevoit în urma accidentării să fie supus unei intervenții chirurgicale și va avea nevoie de o pauză de cel puțin patru luni, deci va reveni în cel mai bun caz pe gazon abia în noiembrie.

Cu toate acestea, accidentarea a oprit și negocierile dintre agentul lui Dembele și clubul catalan.

În acest moment, discuțiile dintre ambele părți au fost lăsate „în așteptare”, deoarece recuperarea lui Dembele este prioritară față de orice altceva. Nu același lucru l-a făcut, se pare, Juventus, care încearcă să îl convingă pe Dembele să semneze cu formația din Torino, liber de contract, în vara viitoare. Barcelona a aflat de planurile italienilor și relațiile sunt acum foarte tensionate între cluburi.

Internaționalul francez, care, așa cum au anticipat cei de la AS, se recuperează la Paris în compania unui fizioterapeut al grupării blaugrana, nu are intenția de a se întoarce la Barcelona deocamdată.

The post Barcelona este aproape de un război cu Juventus, care vrea să dinamiteze planurile catalanilor de prelungire a contractului lui Ousmane Dembele! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă