Barcelona, destinația aleasă de unul dintre cei mai ”bogați” jucători din lume! Vrea să renunțe la salariu să joace pe Camp Nou

2 săptămâni in urmă 14

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Barcelona, destinația aleasă de unul dintre cei mai ”bogați” jucători din lume! Vrea să renunțe la salariu să joace pe Camp Nou

În China, Oscar încasează un salariu fabulos, de 350.000 de euro pe săptămână, unul dintre cele mai marii din lumea fotbalului, însă este dispus să renunțe la tratamentul regesc de care are parte la Shanghai Port pentru a evolua la Barcelona.

Oscar a fost transferat în 2017 de Shanghai Port de la Chelsea. Chinezii au plătit 60 de milioane de euro pentru fotbalistul brazilian și l-au făcut cel  mai bine plătit jucător din campionatul chinez.

Oscar vrea să renunțe la salariul imens pe care îl încasează pentru a juca în tricoul Barcelonei, însă catalanii nu au făcut nicio mutare în această direcție. Contractul brazilianului cu Shanghai va expira în 2024, iar cota de piață a jucătorului este, potrivit Transfermarkt, de 18 milioane de euro.

În China, sezonul abia s-a încheiat, iar Oscar a înscris cinci goluri și a contribuit cu 16 pase decisive.

Barcelona a anunţat că îl poate înregistra pe Ferran Torres

Luni, clubul catalan a anunţat pe Twitter că îl poate înregistra, în sfârşit, pe noul ei atacant. Asta deoarece, în aceeaşi zi, catalanii au ajuns la un acord cu Samuel Umtiti (28 de ani) pentru prelungirea contractului până în 2026, cu condiţia ca salariul său să fie redus parţial. 

Barcelona a încercat vreme de mai multe luni să îi micşoreze salariul lui Umtiti sau chiar să îl transfere la altă echipă, însă francezul este determinat să îşi revitalizeze cariera la clubul actual. 

Astfel, formaţia blaugrana a eliberat şi mai mult din bugetul salarial, iar acum îl poate înregistra pe Torres. Spaniolul poate debuta la Riyadh, miercuri, în semifinala din Supercupa Spaniei.

Etichete: barcelona , la liga , oscar , shanghai port

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă