Barcelona are un nou președinte: Joan Laporta a câștigat alegerile! Situația voturilor

1 lună in urmă 2

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

UPDATE: FC Barcelona a publicat rezultatele oficiale, care confirmă exit poll-ul TV3. Iată situația după numărarea a 25% din voturi:

Joan Laporta: 57.49%Victor Font: 31.32%Antoni Freixa: 10.11%

TV3 a realizat o numărătoare paralelă a voturilor, iar Marca a publicat rezultatele televiziunii. Conform acestui exit poll, Joan Laporta a obținut 58,3% din voturi, fiind urmat de Victor Font (31,3%) și Toni Freixa (9,3%).

Presa din Spania anunță că Joan Laporta a câștigat alegerile și va fi noul președinte al FC Barcelona

Cu o oră înainte de închiderea urnelor, la alegerile pentru președinția FC Barcelona au votat 55.676 de oameni, confom Mundo Deportivo. Și ziarele din Catalonia confirmă victoria lui Joan Laporta în cursa electorală.

Joan Laporta a mai fost președintele clubului FC Barcelona în perioada 2003 - 2010. 

Cum arată programul cu care Joan Laporta i-a convins pe catalani

Dezvoltarea academiei La Masia, unde sportivii să ajungă să iubească clubulPromovarea fotbalului femininRestabilirea unui echilibru economic în cadrul clubuluiTransparență maximă pentru socios

Alegeri pentru președinția clubului FC Barcelona

Duminică dimineață, cei trei candidați la președinția Barcelonei și-au făcut apariția la secțiile de vot de la sediul clubului, unde au fost urmați și de mai mulți fotbaliști ai primei echipe de fotbal.

Jordi Alba, Sergio Busquets, Riqui Puig, Sergi Roberto și Lionel Messi au fost printre primii fotbaliști care au ajuns la sediul clubului pentru a vota, momentul apariției căpitanului fiind publicat și pe contul oficial de Twitter al Barcelonei.

Laporta: "Messi va rămâne doar dacă eu voi câștiga alegerile"

Recent, Joan Laporta a declarat că Leo Messi va rămâne la FC Barcelona numai dacă el va câștiga alegerile: "Am o relație grozavă cu Leo, care va ține cont de orice propunere îi voi face. Dacă nu câștig, sunt sigur că Leo nu va rămâne la Barcelona.

Messi va cântări oferta pe care i-o vom face. Sunt sigur că dacă alt candidat câștigă, Messi nu va rămâne la Barcelona", a spus Laporta, înaintea alegerilor.

Etichete: fc barcelona , joan laporta , lionel messi , presedinte barcelona , toni freixa , victor font , alegeri prezidențiale barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă