Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family, a murit la 45 de ani

3 săptămâni in urmă 20

De Monica Palade.
Publicat: 21.04.2021, 15:08.
Actualizat: 21.04.2021, 15:08

Este doliu pentru Kelly Family. Barbara Ann („Barby) Kelly , unad dintre membrele cunoscutei trupe, a murit la vârsta de 45 de ani. Cântăreața s-a stins din viață în somn, pe 15 aprilie. Vestea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al trupei.

Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family, a murit la 45 de ani

Facebook

Artista s-a retras de pe scena muzicii pop în 1999, deoarece suferea de o boală psihică şi avea nevoie de îngrijire permanentă în fost confirmat de purtătorul de cuvânt al trupei. Când era tânără, a cântat la percuție și chitară în grup.

„Iubita noastră soră Barby ne-a părăsit după o mică boală în urmă cu câteva zile. Suntem într-o adâncă tristeţe şi vă cerem să înţelegeţi că momentan nu mai vorbim despre asta. Ne va lipsi Barby la infinit şi o vom purta mereu în inimile noastre. Vă mulţumim pentru simpatia şi rugăciunile voastre”, a transmis Kelly Family pe Facebook.

O trupă de familie de succes

Family Kelly a fost una dintre cele mai de succes trupe de familie din toate timpurile. S-a bucurat de un succes imens în anii '90. Muzicienii irlandez-americani și-au început cariera în 1975 cu concerte de stradă în toată Europa. În 1994 și-au făcut debutul cu albumul „Over the Hump”.

Frații Angelo, Paddy, Patricia, Maite, Kathy, Barby, John, Jimmy și Joey au devenit vedete. Familia Kelly a sărbătorit uriașe succese în Germania și în alte țări europene în anii '90. Potrivit propriilor declarații, au vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume. De-a lungul anilor, grupul s-a schimbat treptat, iar unii au început cariere solo. În octombrie 2019, „25 de ani mai târziu” a fost ultimul album al formației.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă