Bărbatul pe care Monica Bârlădeanu îl iubește cel mai mult: „Am fost geloasă pe el”

3 săptămâni in urmă 35

Joi, 23 Decembrie 2021, ora 12:31

2392 citiri

 „Am fost geloasă pe el”

Monica Bârlădeanu, actrița care interpretează rolul Carlei din serialul românesc VLAD, a povestit recent detalii din viața sa personală.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a vorbit deschis despre una dintre cele mai importante persoane din anturajul său: „era un apartament de trei camere, într-o familie de cinci persoane (...)”.

Vezi întregul interviu video:

VLAD, serialul în care joacă Monica Bârlădeanu, a ajuns la sfârșit

Ultimul episod din serialul românesc VLAD a fost difuzat luni, 6 decembrie, pe Pro TV, după patru sezoane şi 52 de episoade. Potrivit TVMania, personajului principal, Vlad Pop (Adrian Nartea), i-a venit rândul să se răzbune.

Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept.

Ajutat de Ghiviriga, Toteanu și Fira, Vlad i-a adus la un loc pe Leo, Ștefan și Eliza, cei trei care l-au vândut pentru a-și face viața mai bună. Și le-a spus ceea ce aștepta de la momentul în care a fost închis pentru o faptă de care nu a fost vinovat.

În final, Eliza a sărit în fața glonțului tras de Ștefan pentru a-l salva pe Vlad, iar Leo l-a împușcat pe Ștefan fără a sta pe gânduri. Toteanu și-a găsit astfel vinovatul, iar Vlad liniștea.

Citeste si:

PSD nu este de acord cu obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă. Proiectul la care a lucrat Alexandru Rafila nu mai e de actualitate

Social-democraţii nu sunt de acord ca certificatul COVID să fie obligatoriu la locul de muncă, au precizat surse din partid pentru News.ro, astfel că proiectul la care a lucrat Alexandru Rafila...

 „Este important să fie o motivaţie pentru oameni să se vaccineze”

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, joi, 23 decembrie, la Senat, despre proiectul certificatului verde şi despre modificarea adusă pe ultima sută de metri, prin care accesul la locul de...

Digi24.ro

ObservatorNews.ro

TelekomSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă